Shampoo

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Balmain shampoo

Balmain shampoo verzorgt haar en hoofdhuid en is uitermate geschikt voor extensions
€20,00 incl. BTW

BC Peptide Repair Rescue Mic Shampoo XXL

Schwarzkopf BC Repair Rescue Shampoo 500ml is dé oplossing voor mensen met fijn tot normaal beschadigd haar! Deze verzorgende shampoo maakt maar liefst 3 jaar schade ongedaan, vult het haar 100% aan en zorgt voor 95% minder haarbreuk! Ga voor haar met natuurlijke beweging, glans en zachtheid.
500 ml
€17,95 incl. BTW

BC peptide repair rescue shampoo

Schwarzkopf BC Bonacure Repair Shampoo om beschadigd, geblondeerd of poreus haar dagelijks te reinigen en binnenuit te herstellen. Voor gezond, sterk, glanzend haar.
inhoud 250 ml
€14,25 incl. BTW

BC Repair Rescue Nourishing shampoo

Haar is beschadigd, futloos, poreus en vatbaar voor breuk door chemische behandelingen of in nood verkerende mechanische processen. Reinigt voorzichtig beschadigd haar, Herstructureert het haar en verbetert de innerlijke kracht, Maakt het haaroppervlak glad en zorgt voor glans en verzorging
inhoud 250 ml
€14,25 incl. BTW

BC ScalpPurifying Shampoo

BC Scalp Genesis Purifying Shampoo reinigt de vette hoofdhuid en het haar van overtollige talgproductie en restanten. Het verwijdert doeltreffend vetheid en productrestanten en houdt tegelijkertijd het haar in optimale conditie.
inhoud 200 ml
€16,15 incl. BTW

BC Time Restore shampoo

Schwarzkopf BC Bonacure restoring Q10 shampoo rijke, romige emulsie voor de verzorging van ruw en broos haar zonder normaal tot fijn haar te overbelasten. Voel het verschil Q10: reactiveert de productie van twee essentiële Keratines in nieuw haar.
inhoud 250 ml
€14,25 incl. BTW

BC Volume boost shampoo

Zachte, dagelijkse verzorging van normaal tot fijn haar die het haar meer volume geeft zonder overbelasting.
inhoud 250 ml
€14,25 incl. BTW

BC Volume shampoo

Verwijdert voorzichtig overtollige olie en resten die het haar kunnen verzwaren. Verzorgende polymeren worden toegevoegd om statische elektriciteit te voorkomen voor een betere beheersbaarheid van het haar. Extra verdikkers creëren een gelachtige consistentie en maken het haar voller.
inhoud 1 l
€38,30 incl. BTW

Blond Me blush Wash Apricot

Met de Schwarzkopf BlondMe Blush Wash Apricot is het gemakkelijk om thuis een prachtige pasteltint in het haar te creëren. Het blijft tot 5 wasbeurten zitten. Blondines kunnen zo heel gemakkelijk van kleur veranderen. De Schwarzkopf BlondMe Blush Wash Apircot geeft een zachte perziken toning.
inhoud 250 ml
€18,90 incl. BTW