Shampoo

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Absolut Repair Lipidium Shampoo

De Serie Expert Absolut Repair Lipidium shampoo is speciaal ontwikkeld voor beschadigd haar. De shampoo herstelt de zeer beschadigde vezel en geeft kracht en stevigheid voor beschermende, glanzende en sterke haren. Voor het optimale resultaat gebruik ook de overige producten uit de Absolut Repair Lipidium serie.
inhoud 1500 ml
€42,05 incl. BTW

Balmain shampoo

Balmain shampoo verzorgt haar en hoofdhuid en is uitermate geschikt voor extensions
inhoud 250 ml
€20,00 incl. BTW

BC scalp Antidandruff Shampoo

De BC Scalp Anti-Dandruff Shampoo reinigt het haar mild, maar doeltreffend en zichtbare schilfers worden verwijderd Gebruik voor optimaal resultaat ook het serum .
inhoud 200 ml
€15,30 incl. BTW

BC Color safe sulf.free shampoo

Schwarzkopf BC Color Save Shampoo voor dagelijks reinigen van gekleurd, geblondeerd of opgelicht haar in goede conditie. Sluit gekleurd haar en beschermt het tegen kleurvervaging. Voor een gezonde glans en behoud van de kleur.
inhoud 250 ml
€12,50 incl. BTW

BC Color shampoo Gold Shimmer

BC Color shampoo Gold Shimmer, Net als de overige color shampoo van Bonacure verzorgt deze het haar goed. Het verschil met de gewone color shampoo is dat hier een warme pigmentmix aan is toegevoegd, om warme tinten hun ware gloed te behouden
inhoud 250 ml
€12,50 incl. BTW

BC Color shampoo Vibrant Red

Zoals de color shampoo van Bonacure bekend staat als een verzorgende shampoo is er nu een vernieuwde shampoo met rode pigmenten. Deze onderhoudt en houdt de rode, gekleurde haren in optimale kleur.
inhoud 250 ml
€12,50 incl. BTW

BC Moisture Kick Shampoo

BC Moisture Kick Shampoo voor dagelijkse reiniging van droog, stug en gekruld haar, voor een optimale vochtbalans, gezond, gehydrateerd en glanzend haar
inhoud 1 l
€34,95 incl. BTW

BC moisture kick shampoo

Moisture Shampoo voor dagelijkse reiniging van droog, stug en gekruld haar, voor een optimale vochtbalans, gezond, gehydrateerd en glanzend haar.
inhoud 250 ml
€12,50 incl. BTW