L'Oréal

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op

Easi meche van L'Oréal lang


per 200 stuk
€33,75 incl. BTW

Expert pomp 1500 ml

Pomp voor creme navulling
per 1 stuk
€4,10 incl. BTW

Expert solar shampoo

L'Oréal Solar Sublime After-Sun Nourishing Shampoo is een voedende shampoo die je haar na een dagje zee of zwembad verzorgt. Het reinigt en verwijdert de mogelijke chloor-, zout- en andere resten uit het haar. Daarnaast herstelt het 't haaroppervlak en schubbenlaag van het haar. Het resultaat? Zacht, glanzend en luchtig haar!
inhoud: 300ml
€15,40 incl. BTW

Expert solar sublime haarmasker

Intense voeding is zeer belangrijk wanneer je veel met uv straling in aanraking bent geweest. Dit masker voedt het haar intens. Voor het optimale resultaat het masker gebruiken in combinatie met de solar sublime shampoo.
inhoud 250 ml
€18,90 incl. BTW

High Lift

L'Oreal Maijerel High Lift De nieuwe kleuren lijn in de blond tinten bieden een verhelderende met maximaal 4,5 tonen oplichting, dankzij de nieuwe formule ionen G en Incell die de haarvezel voedt en beschermend De parelmoer achtige kleurmolecuul ICIUM+ neutraliseert de warmte die vrij komt bij een verheldering van het haar, daardoor is het eindresultaat koeler en neutraler.
€14,90 incl. BTW

Homme clay

L'Oréal Homme Clay heeft een textuur van kleipasta om het haar naar wens te modelleren. Resultaat: Haar met body, mat effect en discipline!
inhoud 50 ml
€17,95 incl. BTW