Kappers

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op

3 - 6 - 9 en 12% crème

Waterstof peroxide op creme basis voor alle soorten haarverf, spoelingen en blonderingen. Garandeert een gelijkmatige zuurstofafgifte tijdens de inwerktijd. De kleur wordt sprankelender, dieper en glanst mooier. De extra conditioners in Oxy-Crème 3% verzo
inhoud 1 l
€11,95 incl. BTW

Cream color verf

Kleuring met 100% dekking bij slechts 3% waterstofperoxide. Biedt de haarkwaliteit van een spoeling en de houdbaarheid van een verf. Gemakkelijk te verwerken. Geeft extra glans.
€11,95 incl. BTW

Energy perm met Abil N/F/P

Gebruiksklare mild alkalische permanent met Abil. Voor een gelijkmatige en energieke omvorming van normaal haar. Polymere verzorgingscomponenten egaliseren de haarstructuur en geven optimale bescherming en verzorging. Verbetert de kambaarheid van zowel na
inhoud 75 ml
€6,70 incl. BTW

Ik gellak

Dit is een "natte" haarlak. Geeft veel versteviging en is makkelijk uitkambaar.
inhoud 250 ml
€17,95 incl. BTW

IK Gelwax

Geeft extreme glans en ongekende souplesse met flexibele versteviging. Voor creatieve accenten. Plakt niet en geeft een lichte wetlook. UV-filters beschermen het haar tegen zonlicht. Deze gelwax is te gebruiken op vochtig of droog haar.
inhoud 150 ml
€10,95 incl. BTW

IK Softwax

Geeft een briljante glans, souplesse en extra verzorging. UV-filters beschermen het haar tegen zonlicht. Zeer geschikt voor droog, beschadigd haar en gespleten punten. Zeer geschikt voor van nature kroezend haar.
inhoud 150 ml
€10,95 incl. BTW