Verzorging

Haarverzorgingsproducten

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Blond Me Blush Wash Silver

Blond Me Blush Wash Silver is het gemakkelijk om thuis een prachtige pasteltint in het haar te creëren. Het blijft tot 5 wasbeurten zitten. Blondines kunnen zo heel gemakkelijk van kleur veranderen. De Schwarzkopf BlondMe Blush Wash Lilac geeft een zachte, zilveren grijze toning.
inhoud 250 ml
€18,90 incl. BTW

Blond Me Blush Wash Strawberry

Blond Me Blush Wash Strawberry is het gemakkelijk om thuis een prachtige pasteltint in het haar te creëren. Het blijft tot 5 wasbeurten zitten. Blondines kunnen zo heel gemakkelijk van kleur veranderen. De Schwarzkopf BlondMe Blush Wash Strawberry geeft een zachte rose toning
inhoud 250 ml
€18,90 incl. BTW

BlondMe All Blondes Bonding Mask

BlondMe All Blondes Bonding Mask is een heerlijke, diep herstellende masker. Dit masker van Schwarzkopf is een intensief masker dat de inwendige structuur van breekbaar, ontkleurt en gekleurd haar herstelt. . Dit alles om het blonde haar mooi en levendig te houden.
inhoud 200ml
€25,00 incl. BTW

BlondMe All Blondes Bonding shampoo

Is je haar dof, beschadigd, pluizig of droog? Met de Age Restore Shampoo van Wella heb je zo weer gezond haar. Na het eerste gebruik zie je direct verschil. De shampoo verzorgt en herstelt het haar. Hij maakt het haar weer zacht, soepel en glanzend.
inhoud 250 ml
€17,50 incl. BTW

BlondMe Cleansing conditioner

BlondMe Cleansing conditioner reinigt het haar op een milde wijze en verzorgt het tot in de puntjes.
inhoud 500ml
€25,00 incl. BTW

BlondMe Enhancing shampoo warm

BlondMe Enhancing shampoo waarmee je blond haar wast, je haar verrijkt met karamelpigmenten en een zachte, warme kleurrichting krijgt
250ml
€17,50 incl. BTW

BlondMe Keratin Restore Bonding Shampoo

BlondMe Keratin Restore Bonding Shampoo waarmee je geblondeerd haar reinigt, herstelt en de blonde kleur nóg langer mooi houdt
inhoud 1L
€39,95 incl. BTW

BlondMe Tone Enhancing Bonding Shampoo

BlondMe Tone Enhancing Bonding Shampoo is een gepigmenteerde, sulfaatvrije shampoo met koele cendré kleurrichting om de in-salon blondservice te ondersteunen en te onderhouden. Deze mild reinigende shampoo verzorgt het meest delicate ontkleurde en gekleurde haar. Daarbij helpt het verzwakte delen in de haarstructuur te versterken. Tevens levert het een doelgericht niveau van koele pigmenten om de frisse koele kleurrichting te behouden voor een verbeterde helderheid van het blonde haar. De Tone Enhancing Bonding shampoo neutraliseert op een milde wijze de gele tint in het haar, zonder de haarkleur te veranderen.
€39,95 incl. BTW

Carin bioproteïne creme PH 4,2 - plantenextra

Carin Bioproteine is een herstellende conditioner voor droog en beschadigd haar. Het product herstelt droog en beschadigd haar en beschermt het haar tegen de schadelijke invloeden van buitenaf. De haarschubben worden door de zuurgraad van 4,2 weer hersteld. Ideaal product voor na het kleuren!
inhoud 250 ml
€10,45 incl. BTW