Verzorging

Haarverzorgingsproducten

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

BC Repair Rescue Nourishing shampoo

Haar is beschadigd, futloos, poreus en vatbaar voor breuk door chemische behandelingen of in nood verkerende mechanische processen. Reinigt voorzichtig beschadigd haar, Herstructureert het haar en verbetert de innerlijke kracht, Maakt het haaroppervlak glad en zorgt voor glans en verzorging
inhoud 250 ml
€14,25 incl. BTW

BC Repair Rescue Nourishing Treatment

Bonacure Repair Rescue Nourishing Treatment Masker Herstelt en biedt zeer beschadigd haar diepgaande voeding.
inhoud 200 ml
€17,25 incl. BTW

BC Repair Rescue treatment

Schwarzkopf BC Bonacure Total Repair Treatment intensief herstel van de beschadigde, geblondeerde en poreuze haarstructuur. Voor gezond, glanzend en soepel haar.
inhoud 200 ml
€33,15 incl. BTW

BC Repair Rescue treatment

BC Repair Rescue Treatment is hét product voor jou als je last hebt van beschadigd / uitgedroogd haar! Dit herstellende masker is geschikt voor fijn tot normaal beschadigd haar en laat het haar weer ademen en stralen.
inhoud 750 ml
€43,95 incl. BTW

BC scalp anti dandruff Serum

Schwarzkopf BC Scalp Genesis Anti Dandruff Serum is bedoeld voor een schilferige en geïrriteerde hoofdhuid. Deze serum zorgt voor de effectieve verwijdering van schilfers op het haar en de hoofdhuid. Door de BC Scalp Genesis Anti Dandruff Serum regelmatig te gebruiken in combinatie met de shampoo Anti Dandruff, wordt het ontstaan van nieuwe schilfers voorkomen. inhoud 100 ml
€15,95 incl. BTW

BC ScalpPurifying Shampoo

BC Scalp Genesis Purifying Shampoo reinigt de vette hoofdhuid en het haar van overtollige talgproductie en restanten. Het verwijdert doeltreffend vetheid en productrestanten en houdt tegelijkertijd het haar in optimale conditie.
inhoud 200 ml
€16,15 incl. BTW

BC Sealed ends puntencreme

Schwarzkopf BC Bonacure Sealed Ends herstelt haarbreuken, sluit en voorkomt gespleten haarpunten. Voordelen. CuraTec proteïne en aminozuren Glycine helpen de gespleten en gebroken haarpunten te herstellen
inhoud 75 ml
€15,30 incl. BTW

BC Sun spray conditioner treatment

Door de zon vraagt het haar om meer verzorging. Schwarzkopf heeft deze speciale lijn ontwikkeld voor de zon. In combinatie met shampoo kun je deze leave in spray conditioner gebruiken voor de perfecte verzorging. Het haar wordt gevoed en beschermd tegen de zon.
inhoud 150 ml
€17,10 incl. BTW

BC Sun Treatment

Ideaal in combinatie met de andere producten uit de speciaal ontwikkelde zonnenlijn van schwarzkopf, het haar wordt gevoed en beschermd tegen invloeden van UV stralingen.
inhoud 150 ml
€17,90 incl. BTW