Verf

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina
Filter op eigenschappen

BlondMe Color

€16,90 incl. BTW

Cream color verf

Kleuring met 100% dekking bij slechts 3% waterstofperoxide. Biedt de haarkwaliteit van een spoeling en de houdbaarheid van een verf. Gemakkelijk te verwerken. Geeft extra glans.
€11,95 incl. BTW

High Lift

L'Oreal Maijerel High Lift De nieuwe kleuren lijn in de blond tinten bieden een verhelderende met maximaal 4,5 tonen oplichting, dankzij de nieuwe formule ionen G en Incell die de haarvezel voedt en beschermend De parelmoer achtige kleurmolecuul ICIUM+ neutraliseert de warmte die vrij komt bij een verheldering van het haar, daardoor is het eindresultaat koeler en neutraler.
€14,90 incl. BTW

Igora fashion lights

De Schwarzkopf Professional Igora Royal Fashion Light bevat 6 prachtige kleuren, gemaakt om het haar in een kleurproces op te lichten en in te kleuren, zonder te blonderen. Zo ontstaan prachtige heldere blonde kleurresultaten die het haar een ongelofelijke glans geven. Het is ideaal voor het creëren van highlights technieken en effecten
inhoud 60 ml
€16,20 incl. BTW

Igora Metallics

Deze haarverf bevat koele, gemetalliseerde kleurtinten voor een stijlvolle finish van je haar!
€14,05 incl. BTW

Igora Royal

Schwarzkopf Igora royal: permanente kleuring of te wel haarverf voor werkelijk prachtig haar. Igora Royal is de ultieme professionele permanente haarkleuring.
€14,05 incl. BTW

Igora Royal Absolutes

Dé nieuwe revolutionaire haarverf van Schwarzkopf Professional.
Deze verf is speciaal voor mensen met 80% tot 100% grijs/wit haar.
€16,20 incl. BTW

Igora Royal Nude

Igora Royal Nude
€14,05 incl. BTW

Igora royal pearlscene verf

De Trend van dit moment , de pasteltinten in parelmoer, dit kun je creëren met de nieuwe kleuren van Schwarzkopf Igora Royal Pearlescense.
€13,70 incl. BTW