Gel

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

EIMI sculpt force flubber

Wella EIMI Sculpt Force is een haargel met sterkte level 4. De gel biedt de mogelijkheid tot creatieve kapsels. De formule beschermt het haar daarnaast tegen schadelijke effecten van UV-straling. Wella EIMI Sculpt Force kan zowel op nat als droog haar worden gebruikt.
inhoud 125 ml
€16,95 incl. BTW

Eimi scult force travel size

Wella EIMI Sculpt Force is een haargel met sterkte level 4. De gel biedt de mogelijkheid tot creatieve kapsels. De formule beschermt het haar daarnaast tegen schadelijke effecten van UV-straling. Wella EIMI Sculpt Force kan zowel op nat als droog haar worden gebruikt. Eimi scult force travel size
inhoud 28 ml
€5,00 incl. BTW

EIMI Smooth flowing form

Wella EIMI Flowing Form is een gladmakende balsem. Deze lichtgewicht balsem minimaliseert pluis en maakt het haar zeer flexibel. Wella EIMI Flowing Form heeft een hold niveau van 2. De balsem is makkelijk in gebruik en maakt het haar zijdezacht en mooi glad.
inhoud 150 ml
€14,50 incl. BTW

EIMI Texture rugged texture

Wella EIMI Rugged Fix is een styling pasta die een flexibele fixatie geeft waarbij het haar de gehele dag te restylen is. Deze styling pasta laat het haar er natuurlijk gestyled uit zien en biedt een krachtige controle. Wella EIMI Sculpt Force geeft het haar een matte finish, stevigheidsniveau 3
inhoud 75 ml
€14,50 incl. BTW

Goldwell Lagoom Jam

Lagoom Jam gel is verrijkt met bamboe proteïnen die een elastische film vormen om het haar. Deze bamboe proteïnen zijn veredeld met exclusieve elastomeer. Het mooie aan deze gel is dat het niet alleen volume en stevigheid creëert, de polymeerfilm zorgt er ook nog eens voor dat je haar beschermt wordt met UV-A en UV-B filters, panthenol en vrije radicalenvangers zoals vitamine C. Hierdoor raakt je haar minder snel beschadigd bij het gebruik van stylingtools of van schadelijke invloeden van buitenaf! Deze styling gel is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en maakt volumestyling zeer eenvoudig! Je hebt niet langer verschillende producten nodig om het perfecte kapsel te creëren, dit doe je vanaf nu met maar één product: Goldwell Lagoom Jam Styling Gel 150ml! Het resultaat is een glad, glanzend oppervlak met ongekend veel volume! Je geeft het haar met deze volume gel flexibele versteviging dat natuurlijk aanvoelt. Tevens beschermt de Lagoom Jam je haarkleur tegen vochtverlies en invloeden van buitenaf!
inhoud 150 ml
€18,65 incl. BTW

Haarfix

Haarfix
inhoud 250 ml
€7,90 incl. BTW