Gel

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Goldwell Lagoom Jam

Lagoom Jam gel is verrijkt met bamboe proteïnen die een elastische film vormen om het haar. Deze bamboe proteïnen zijn veredeld met exclusieve elastomeer. Het mooie aan deze gel is dat het niet alleen volume en stevigheid creëert, de polymeerfilm zorgt er ook nog eens voor dat je haar beschermt wordt met UV-A en UV-B filters, panthenol en vrije radicalenvangers zoals vitamine C. Hierdoor raakt je haar minder snel beschadigd bij het gebruik van stylingtools of van schadelijke invloeden van buitenaf! Deze styling gel is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en maakt volumestyling zeer eenvoudig! Je hebt niet langer verschillende producten nodig om het perfecte kapsel te creëren, dit doe je vanaf nu met maar één product: Goldwell Lagoom Jam Styling Gel 150ml! Het resultaat is een glad, glanzend oppervlak met ongekend veel volume! Je geeft het haar met deze volume gel flexibele versteviging dat natuurlijk aanvoelt. Tevens beschermt de Lagoom Jam je haarkleur tegen vochtverlies en invloeden van buitenaf!
inhoud 150 ml
€18,65 incl. BTW

Haarfix gel

Haarfix gel
inhoud 1000ml
€21,35 incl. BTW

Haarfix-gel

Haarfix-gel
inhoud 250 ml
€7,90 incl. BTW

Hairglo

Ideale wax om je haar te modelleren. Showtime hairglo zorgt ervoor dat het haar zonder problemen in het gewenste kapsel gemodelleerd kan worden.
inhoud 250 ml
€10,95 incl. BTW

Homme Strong Fix gel

Geeft het kapsel een mooie structuur, ideale gel om het haar goed te modelleren. Deze gel komt het beste tot zijn recht in droog haar.
inhoud 150 ml
€16,95 incl. BTW

KIS Control

Geeft het haar een boost waardoor het dikker en voller aanvoelt. KIS Control geeft het haar meet volume en body.
inhoud 150 ml
€15,95 incl. BTW

L'Oréal TNA fix move

Een frisse en lichte gel die het haar in model brengt zonder dat het haar gaat plakken. De ideale balans tussen gel en wax
inhoud 150 ml
€18,85 incl. BTW

Osis Bouncy Curls

Met de bouncy curls van Osis kan je fijn tot medium krullend haar ondersteunen. Bouncy curls werkt niet verzwarend, je hebt niet door dat er daadwerkelijk een product in het haar zit.
inhoud 200 ml
€18,40 incl. BTW

Osis Curl Honey

De crème gaat weerbarstige en pluizende krullen en/of golven te lijf!.Houdt de krullen in toom en geeft ze ook nog eens een mooie glans. Heeft een milde verstevigingsfacen zorgt ervoor dat de krullen er natuurlijk uit blijven zien. Daarnaast zorgen glans verbeterende bestanddelen het onhandelbare haar te temmen terwijl styling polymeren de natuurlijke kruldefinitie verfraaien. Je loopt dus gegarandeerd de deur uit met een zachte, prettige en glanzende look. Met een anti-pluis effect! Osis Curl Honey
inhoud 150 ml
€18,40 incl. BTW