Balsem

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

BC color safe spray conditioner

Conditioner Spray is een Tweefase lichte leave-in spray conditioner voor dagelijkse verzorging en bescherming van normaal tot fijn haar lichte emulsiespray die het haar glad maakt en glans geeft zonder het te overbelasten.
inhoud 200 ml
€16,15 incl. BTW

BC Color save conditioner

. Voor perfect kleurbehoud van normaal tot stug haar. Kleurstabilisator sluit het haar en beschermt het tegen kleurvervaging door de kleurpigmenten vast te houden. speciale UV-filters ook gebruikt in de huidverzorging,
inhoud 200 ml
€16,15 incl. BTW

BC Color save conditioner

Voor perfect kleurbehoud van normaal tot stug haar. Kleurstabilisator sluit het haar en beschermt het tegen kleurvervaging door de kleurpigmenten vast te houden.
inhoud 1 l
€47,95 incl. BTW

BC Moisture kick spray conditioner

Moisture Spray Conditioner lichte, maar intensieve emulsie voor de dagelijkse verzorging van droog haar. Verschaft de ideale vochtbalans en geeft gezond, gehydrateerd, glanzend en kambaar haar.
inhoud 200 ml
€16,15 incl. BTW

BC Repair Rescue conditioner

BC Bonacure Repair conditioner om beschadigd, geblondeerd of poreus haar dagelijks te verzorgen en binnenuit te herstellen. Voor gezond, sterk, glanzend haar dat makkelijk doorkambaar is.
inhoud 1 l
€47,95 incl. BTW

BC Sealed ends puntencreme

Schwarzkopf BC Bonacure Sealed Ends herstelt haarbreuken, sluit en voorkomt gespleten haarpunten. Voordelen. CuraTec proteïne en aminozuren Glycine helpen de gespleten en gebroken haarpunten te herstellen
inhoud 75 ml
€16,15 incl. BTW