Shampoo

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Balmain shampoo

Balmain shampoo, uw eigen haar en de extensions worden op een milde wijze verzorgd en gehydrateerd. De haarkleur wordt beschermd.
inhoud 250 ml
€14,38 excl. BTW

BC Color safe sulf.free shampoo

Schwarzkopf BC Color Save Shampoo voor dagelijks reinigen van gekleurd, geblondeerd of opgelicht haar in goede conditie. Sluit gekleurd haar en beschermt het tegen kleurvervaging. Voor een gezonde glans en behoud van de kleur.
inhoud 250 ml
€11,28 excl. BTW

BC moisture kick shampoo

Moisture Shampoo voor dagelijkse reiniging van droog, stug en gekruld haar, voor een optimale vochtbalans, gezond, gehydrateerd en glanzend haar.
inhoud 250 ml
€11,28 excl. BTW

BC Repair Rescue shampoo

Schwarzkopf BC Bonacure Repair Shampoo om beschadigd, geblondeerd of poreus haar dagelijks te reinigen en binnenuit te herstellen. Voor gezond, sterk, glanzend haar.
inhoud 250 ml
€10,91 excl. BTW

BC Time Restore shampoo

Schwarzkopf BC Bonacure restoring Q10 shampoo rijke, romige emulsie voor de verzorging van ruw en broos haar zonder normaal tot fijn haar te overbelasten. Voel het verschil Q10: reactiveert de productie van twee essentiële Keratines in nieuw haar.
inhoud 250 ml
€11,28 excl. BTW

BC Volume boost shampoo

Zachte, dagelijkse verzorging van normaal tot fijn haar die het haar meer volume geeft zonder overbelasting.
inhoud 250 ml
€11,28 excl. BTW

BlondMe All Blondes Bonding shampoo

Is je haar dof, beschadigd, pluizig of droog? Met de Age Restore Shampoo van Wella heb je zo weer gezond haar. Na het eerste gebruik zie je direct verschil. De shampoo verzorgt en herstelt het haar. Hij maakt het haar weer zacht, soepel en glanzend.
inhoud 250 ml
€13,72 excl. BTW

BlondMe Keratin Restore Bonding Shampoo


inhoud 1 l
€33,02 excl. BTW