Verzorging

Haarverzorgingsproducten

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Balmain extension hair mask


inhoud 150 ml
€15,99 excl. BTW

Balmain shampoo

Balmain shampoo, uw eigen haar en de extensions worden op een milde wijze verzorgd en gehydrateerd. De haarkleur wordt beschermd.
inhoud 250 ml
€14,38 excl. BTW

BC Color safe sulf.free shampoo

Schwarzkopf BC Color Save Shampoo voor dagelijks reinigen van gekleurd, geblondeerd of opgelicht haar in goede conditie. Sluit gekleurd haar en beschermt het tegen kleurvervaging. Voor een gezonde glans en behoud van de kleur.
inhoud 250 ml
€11,28 excl. BTW

BC color safe treatment

Intensief herstel van gekleurd en beschadigd haar, voor gezond, sterk en soepel haar met kleurbescherming. Voordelen:. Kleurstabilisator stabiliseert en beschermt het haar tegen kleurvervaging door de kleurpigmenten vast te houden
inhoud 200 ml
€15,66 excl. BTW

BC Color safe treatment


inhoud 750 ml
€38,97 excl. BTW

BC moisture kick shampoo

Moisture Shampoo voor dagelijkse reiniging van droog, stug en gekruld haar, voor een optimale vochtbalans, gezond, gehydrateerd en glanzend haar.
inhoud 250 ml
€11,28 excl. BTW

BC Repair Rescue shampoo

Schwarzkopf BC Bonacure Repair Shampoo om beschadigd, geblondeerd of poreus haar dagelijks te reinigen en binnenuit te herstellen. Voor gezond, sterk, glanzend haar.
inhoud 250 ml
€10,91 excl. BTW

BC Repair Rescue treatment

Schwarzkopf BC Bonacure Total Repair Treatment intensief herstel van de beschadigde, geblondeerde en poreuze haarstructuur. Voor gezond, glanzend en soepel haar.
inhoud 200 ml
€15,66 excl. BTW